Stefanie Lauwers – Stella
Een voor- en achternaam versmolten. Italiaans voor ‘ster’.

Ik ben Stefanie. Ik ben 36. Je mag dat weten. Weet ook dit … Woorden, talen, vertalen, verhalen. Dat ben ik. Dat was altijd al zonneklaar. Als Master in het Tolken geef ik al meer dan een decennium Engels en Copywriting in het hoger onderwijs. Met veel liefde voor mijn vak en mijn studenten. Daarnaast doe ik ook stem- en presentatiewerk voor bedrijven.

Net als jullie draag ik vele rollen in het leven. Die van vrouw, moeder en dochter van, docente van, … I could go on. Nu, elk van die rollen heeft mij de allermooiste momenten gebracht, maar evengoed de hardste. Het is vanuit die doorleefde ervaring dat ik samen met jullie – met heel mijn hart – wil stilstaan bij wat echt telt. Bij die mijlpalen op jullie weg. Omdat ik het weet. Omdat ik het verdorie heb gevoeld.

Weet je? Ik ben graag bezig met mijn handen … tot ze bruin zien van de aarde in mijn hof, tot het deeg van mijn gebak aan mijn onderarmen plakt. En dat hovenieren, dat bakken, dat doe ik hierom: zowel mijn tuin als mijn taarten zijn er om van te genieten en om te delen met de mensen die ik graag zie. Dus hiervoor doe ik mijn best. In de potgrond en beslag meng ik aandacht en zorg, zodat alles bijzonder is. Trek die lijn gerust maar door naar mijn verhalen.

Ontdek mijn stemgeluid

het huwelijksaanzoek van Nora & Pieter

de ontmoeting van Jeanine en Laurent in 1956

Ontdek mijn verhaal in Bossy Magazine

Lees het artikel