Trouwen bomvol persoonlijkheid, boordevol verhaal. Mag Huis Stella met jullie meewandelen?

zijn jullie een koppel

met een hoek af? Jullie zeggen ja op een manier die verfrissend is, warm en zo heerlijk anders. Geen karamelverzen, maar trouw aan jullie.

dat wil stilstaan bij hun weg samen? Jullie trouwen omdat elkaar graag zien simpelweg alles is. En de ceremonie? Daar kijken jullie het meest naar uit.

dat hun verhaal wil vieren met wie jullie het liefste zien? Zo gemoedelijk, en op het gemak. Met verrassingen hier en daar.

is dit jullie vibe?

dan moeten wij elkaar spreken!

hoe krijgt onze ceremonie vorm?

01

Jullie ontvangen een ceremonieschrift en toegang tot de private podcast ‘Krijtlijnen’. Zo schetsen jullie de contouren van jullie moment.

02

Vertel ons hoe jullie het zien. Wij tonen wat er nog meer kan. Samen leggen wij de puzzel. Jullie ontvangen een set gelofteboekjes in luxepapier met bijhorende geloftegids.

03

Deel jullie verhaal met ons. Zeg ons wie we nog mogen spreken en wij spannen met hen samen.

04

Met jullie verhaal als inkt schrijven wij tot alles klopt.

05

Zet jullie neer, zo te midden jullie mensen. Luister en beleef een moment van de schoonste soort.

vieren en voelen

Ja zeggen, dat is voor jullie het belangrijkste deel van de dag. Samenzijn. Omringd door wie jullie graag zien. Een moment boordevol liefde, bomvol verhaal, waarin we de tijd nemen om de warmste woorden uit te spreken.

met jullie lievelingsmensen

Ook jullie framily krijgt de kans om te vertellen waarom jullie zo goed rijmen, waarom zij jullie bewonderen en hoe graag zij jullie zien. Simpelweg. Heel vaak zijn dit gedachtes die jullie nog nooit hebben gehoord en dat geeft de viering net zo’n uniek karakter.

in een geheel dat klopt

Jullie ceremoniespreker creëert een moment dat helemaal past bij jullie eigenheid. Denk hierbij aan een rode draad, sprekers, passende muziek, interactiviteit met jullie publiek, … 

Boek een kennismakingsgesprek

(Meertalige) momenten

Stefanie en Fien leggen het verhaal neer van paren en gezinnen die hen de vrijheid geven om te doen wat zij het beste kunnen: gelaagd en eerlijk vieringen vormgeven. Geen facts and figures. Wel vertellementjes bomvol persoonlijkheid. Met woordenspel en kippenvel.

Verwacht jullie aan sterke teksten, aan een stem met zachte klankkleur. Aan iemand op wie je mag bouwen.

Did you know that Stefanie also creates (bilingual) ceremonies in English? Et en français? ¿Y en español?

 

Voelen jullie het ook?

partner van salon society

Huis Stella werd geselecteerd als partner van Salon Society, het eerste warme platform voor jullie zoektocht naar creatieve en betrouwbare huwelijksleveranciers.

Stefanie was ook te gast bij Sanya en Lotte in de podcast Studio Salon.

Beluister de aflevering via Spotify of bekijk hem via YouTube.

Emilie & Nicolas

“We zijn nog altijd aan het nagenieten van het machtige moment dat jij hebt gecreëerd. Het was echt magisch! Je hebt ons op een heel korte tijd en zo ongedwongen zo goed leren kennen, zo kunnen vatten in zo’n schoon verhaal. Amai, ik had kippenvel (en dat op zo’n warme dag!) van je woorden.”

Charlotte & Frederic

“We genoten met volle teugen van je warme stem, je originaliteit, je lieve woorden, je grappige noot, je enthousiasme en nog zoveel meer. Jouw zelfgeschreven gedicht was de kers op de taart.”

Ellen & Gilles

“Je stelde de sprekers op hun gemak en toverde met warme woorden alles aan elkaar! Ook onze kids kregen een rol op deze speciale dag. Geen detail werd uit de weg gegaan.”

Charlotte & Wouter

“Door de juiste vragen te stellen en ons samen maar ook individueel op sleeptouw te nemen, zorgde je ervoor dat het echt ons verhaal werd. We hebben genoten van elke stap, met een prachtige ceremonie als eindresultaat. Ook onze gasten waren onder de indruk: soms ontroerend, bijwijlen hilarisch en vooral heel persoonlijk.”

Charlotte en Raphaël

“Iedereen spreekt over de ceremonie. Onze gasten hebben nog nooit zo’n mooi huwelijksmoment meegemaakt. Jouw zachte stem blijkt onvergetelijk. Wij hebben ook nog eens alles herlezen in het ceremonieboekje dat we van je kregen. Zo prachtig geschreven! Jij hebt dat echt fantastisch gedaan!”

Marie en Dimitri

“Wij hebben er zo van genoten op het moment zelf en zullen dit nog laaang doen. Onze gasten zijn ook laaiend enthousiast! Als er één iets waar we weinig stress over hadden, dan was het wel de inhoud van de ceremonie. En dit was voor ons het belangrijkste deel van het feest.”

Zit je met vragen?

Ontdek nog meer praktische vragen in de blog.

Tell me more

Zo’n persoonlijke ceremonie … wij hebben dat nog nooit beleefd.

Weet je? Eigenlijk maakt dat geen fluit uit. Jullie voelen dat jullie het anders willen. Op jullie manier. En dát is ons vertrekpunt. Jullie zijn de enige leidraad die wij nodig hebben om een moment te creëren. Wij tonen jullie hoe het anders kan. In onze private podcast ‘Krijtlijnen’ leggen wij een doosje op tafel. Staafjes en stukjes krijt in tientallen tinten. Jullie bepalen met welke wij de ceremonie inkleuren.

Zeg, die private podcast ... wat houdt dat in?

Iedere ceremonie die Huis Stella schrijft is anders, want elk koppel trouwt op hun manier. Voor dat moment op maat is onze private podcast ‘Krijtlijnen’ het startschot. Wij leggen een doos krijtjes op tafel en jullie bepalen waarmee we gaan kleuren. Of het nu draait om de logistieke kant of inhoudelijke invulling, jullie denken samen met ons na over hoe jullie ceremonie eruit mag zien en noteren jullie wensen in het bijhorende schriftje dat we op de post doen. Dit alles vormt de basis voor onze sessie samen. 

 

Hoeveel kost een ceremonie geschreven en gebracht door Huis Stella?

Jullie verhaal neerleggen … dat vergt tijd en aandacht. Zie het als een weg die we samen afleggen. Huis Stella wandelt met jullie mee. Wij praten en bij iedere stap leren we jullie beter kennen, ontdekken wij waarom die liefde tussen jullie zo hard klopt … tot wij doordrongen zijn van alles wat jullie zo schoon maakt samen.

De prijs voor een huwelijksceremonie start vanaf 2275 euro (incl. BTW). Hoe Huis Stella jullie verhaal ontgint? Hoe wij alle elementen opbouwen tot een moment dat klopt? Spring gerust binnen voor een (digitale) koffie en we leggen het jullie graag uit. Afspreken in ‘t echt of online doe je hier.

Onze vrienden en familie zullen zelf onze ceremonie maken. Kan Huis Stella helpen?

Uiteraard! Het is nog zo betekenisvol wanneer iemand uit jullie eigen kring jullie verhaal vertelt. We’re all for it!

Misschien zijn er ook financiële realiteiten … Willen jullie graag een ceremonie die staat als een huis én lief is voor je portemonnee? We’ve got you covered.

Maar euhm … Heb je ooit al eens een persoonlijke ceremonie ineengestoken, of er eentje gezien? Wil je graag weten hoe je zo’n moment opbouwt en schrijft? En kan je hierbij wat hulp gebruiken?

Huis Stella ontwikkelde een online DIY-programma voor koppels die samen met hun lievelingsmensen aan de slag willen gaan! In deze videoreeks legt Stefanie je uit hoe je een huwelijksmoment vormgeeft. Ze geeft je ook de tools die ze zelf gebruikt.

Dit programma brengt richting en rust in je hoofd. Geloof ons … Je bespaart jezelf een pak tijd. Seriously. Waar wacht je nog op?

Creëer je eigen ceremonie

PS: Wist je dat je ook coaching uren kan boeken bij Stefanie?

Die gelofteboekjes ... kan je die ook kopen wanneer je niet boekt bij Huis Stella?

Tuurlijk kan dat! Je vindt deze prachtexemplaren in ons winkeltje. Beschikbaar in twee kleuren én in twee talen (Nederlands en Engels). Naar hartenlust te combineren. To last you both a lifetime.

Wat als wij in het buitenland trouwen?

If you need me, call me. No matter where you are. We komen naar jullie toe, naar die plek die zoveel voor jullie betekent. Hoge bergtoppen en brede rivieren houden ons niet tegen. Wel vragen we jullie om in te staan voor de reis- en verblijfskosten.

PS: Deed dit je denken aan Ain’t no mountain high enough? Zalig! Dan begrijp je als geen ander dat ik voor jullie verhaal tot het uiterste ga. No matter how far.

Wat als wij en onze families verschillende talen spreken?

Yes, laat meertaligheid nu net de specialiteit zijn van Huis Stella. Stefanie steekt graag ceremonies voor jullie in elkaar waarvan iedereen kan meegenieten! Met een Master in het Tolken Engels-Spaans als basis schrijft zij in jullie liefdestaal. Op aanvraag helpt ze jullie ook graag in het Frans.

Ontdek nog meer praktische vragen in de blog.

Tell me more