Huwelijk

Wij gaan voor een surprise wedding!

“En wij tweetjes zijn de enige die het weten.” Beeld je even in hoe spannend ik deze aanvraag vond! Of ik deel wilde uitmaken van hun geheim en hun verhaal wilde vertellen tijdens de ceremonie. Ja, wat denk je zelf?

Weet je, E + N doen nogal graag eens zot. En het is precies altijd erover. Zij nodigden hun familie en vrienden uit om hun liefde te vieren … mét een heerlijke plottwist. Dat ze vandaag gingen trouwen! En wel nú meteen.

N + E vertelden pas een uur op voorhand wat er stond te gebeuren aan hun dichtste familie die al aanwezig was.

Surprise!

Door de warmte die dag had niemand zich ver in de tuin gewaagd. Hierdoor bleef de ceremonieopstelling mooi verborgen achter de rozenstruiken en het houten hek.

E + N kleedden zich boven om en verschenen weer beneden. E straalde in witte rok met blouse en een zalige earcuff. N was zo fier en zag er top uit in zijn donkergroen pak met een los hemd. Geen das of strik voor hem.

Zij ontvingen zelf hun gasten en vertelden hen het nieuws. En echt … die gezichten, die zalige reacties! Knuffels, lachsalvo’s en traantjes hier en daar. Wat genoten N + E daarvan!

Hun vrienden waren zo verrast en ergens ook niet. Want zij, die hen zo goed kennen, verwachtten al iets onverwachts. En dit moment spande misschien wel de kroon.

(Lux Visual Storytellers)

Een intrede was er niet. Een uittrede evenmin. Geen sprekers. Wel live muziek en puur verhaal. Ik vertelde over hoe hun jarenlange vriendschap liefde werd. Over hoe afstand geen fluit uitmaakt. Over hoe die liefde twee keer leven mocht worden.

Die spontane energie en moed, hun eigenwijsheid en zin voor avontuur … die siert hen zo. Echt waar. E + N beseffen meer dan ooit dat je nú moet leven, seizing every moment. Dus bracht ik een toost uit: op hedonisme, op goede maten, op hen!

Alles klopte. Het koppel genoot intens. Ik zag hoe hun ouders en gasten geraakt en ontroerd waren door het verhaal dat ik vertelde.

Laat dit een pleidooi zijn voor trouwen … helemaal zoals je bent, met wie jullie graag zien!

En de trouw voor de wet, die volgt dan later wel.

Liefs,

Stefanie

Nog meer vertellementjes?

Huwelijk

De perfecte locatie voor jullie huwelijksceremonie

Aan het duinenpark van Oostduinkerke. Daar ergens tussen land en zee. Of op een bootje op de Brugse Reitjes op een doordeweekse dinsdag. Of in het Baliekouterbos in volle herfstpracht. Dat zijn onze plekjes.

Huwelijk

Hoe schrijf je je geloften?

“Willen jullie graag geloften uitspreken tegenover elkaar?” Ik stel deze vraag aan elk van mijn koppels. En daarop is het antwoord bijna altijd ja. Toch merk ik naast de vastberadenheid meteen wat twijfels. “Ja, wij willen echt onze liefde uitspreken, maar we hebben geen flauw benul hoe we aan de geloftes moeten beginnen.”