Jullie hart, dat stroomt over van de liefde voor elkaar. Ja zeggen en jullie verhaal delen met jullie lievelingsmensen: dat is jullie bottom line. Daarvoor overwegen jullie een huwelijksceremonie om stil te staan bij alles dat mag zijn. Geheel zoals jullie zijn. Want die essentie, daar draait het om. En feest! Dat bovenal!

vieren en voelen

Ja zeggen, dat is voor jullie het belangrijkste deel van de dag. Samenzijn. Omringd door wie jullie graag zien. Een moment boordevol liefde, bomvol verhaal, waarin we de tijd nemen om de warmste woorden uit te spreken.

met jullie lievelingsmensen

Ook jullie framily krijgt de kans om te vertellen waarom jullie zo goed rijmen, waarom zij jullie bewonderen en hoe graag zij jullie zien. Simpelweg. Heel vaak zijn dit gedachtes die jullie nog nooit hebben gehoord en dat geeft de viering net zo’n uniek karakter.

in een geheel dat klopt

Jullie ceremoniespreker creëert een moment dat helemaal past bij jullie eigenheid. Denk hierbij aan een rode draad, sprekers, passende muziek, interactiviteit met jullie publiek, … 

Boek een kennismakingsgesprek

jullie zijn een koppel

met een hoek af. Jullie zeggen ja op een manier die verfrissend is, warm en zo heerlijk anders.

dat wil stilstaan bij jullie weg samen. Jullie trouwen omdat elkaar graag zien jullie essentie is. En de ceremonie? Daar kijken jullie het meest naar uit.

dat hun verhaal wil vieren met wie jullie het liefste zien. Samen met hen doen jullie voort. Die groep betrekken wij helemaal.

Stefanie legt het verhaal neer van paren en gezinnen die haar de vrijheid geven om te doen wat zij het beste kan: gelaagd en eerlijk vieringen vormgeven. Geen facts and figures. Wel vertellementjes bomvol persoonlijkheid. Met woordenspel en kippenvel.

Verwacht jullie aan sterke teksten, aan een stem met zachte klankkleur. Aan iemand op wie je mag bouwen.

Voelen jullie het ook?

hoe geef jij onze ceremonie vorm?

01

Klikken wij? Dan krijgen jullie een welkomstpakket met een ceremoniegids. Denk samen na over wat jullie moment mag inhouden.

02

Vertel mij hoe jullie het zien. Ik toon jullie wat er nog kan. Wij leggen de puzzel samen.

03

Deel jullie verhaal met mij. Zeg mij wie ik nog mag spreken en ik span met hen samen.

04

Ik kruip in mijn pen en schrijf tot alles klopt.

05

Zet jullie neer en luister. Beleef een moment van de schoonste soort, geruggensteund door wie je lief is.

Emilie & Nicolas

“We zijn nog altijd aan het nagenieten van het machtige moment dat jij hebt gecreëerd. Het was echt magisch! Je hebt ons op een heel korte tijd en zo ongedwongen zo goed leren kennen, zo kunnen vatten in zo’n schoon verhaal. Amai, ik had kippenvel (en dat op zo’n warme dag!) van je woorden.”

Charlotte & Frederic

“We genoten met volle teugen van je warme stem, je originaliteit, je lieve woorden, je grappige noot, je enthousiasme en nog zoveel meer. Jouw zelfgeschreven gedicht was de kers op de taart.”

Ellen & Gilles

“Je stelde de sprekers op hun gemak en toverde met warme woorden alles aan elkaar! Ook onze kids kregen een rol op deze speciale dag. Geen detail werd uit de weg gegaan.”

Charlotte & Wouter

“Door de juiste vragen te stellen en ons samen maar ook individueel op sleeptouw te nemen, zorgde je ervoor dat het echt ons verhaal werd. We hebben genoten van elke stap, met een prachtige ceremonie als eindresultaat. Ook onze gasten waren onder de indruk: soms ontroerend, bijwijlen hilarisch en vooral heel persoonlijk.”

Charlotte en Raphaël

“Iedereen spreekt over de ceremonie. Onze gasten hebben nog nooit zo’n mooi huwelijksmoment meegemaakt. Jouw zachte stem blijkt onvergetelijk. Wij hebben ook nog eens alles herlezen in het ceremonieboekje dat we van je kregen. Zo prachtig geschreven! Jij hebt dat echt fantastisch gedaan!”

Marie en Dimitri

“Wij hebben er zo van genoten op het moment zelf en zullen dit nog laaang doen. Onze gasten zijn ook laaiend enthousiast! Als er één iets waar we weinig stress over hadden, dan was het wel de inhoud van de ceremonie. En dit was voor ons het belangrijkste deel van het feest.”

Stefanie beantwoordt je vragen:

Ontdek nog meer praktische vragen in de blog.

Tell me more

Zo’n persoonlijke ceremonie … wij hebben dat nog nooit beleefd.
Weet je? Eigenlijk maakt dat geen fluit uit. Jullie voelen dat jullie het anders willen. Op jullie manier. En dát is ons vertrekpunt. Jullie zijn de enige leidraad die ik nodig heb om een moment te creëren. Ik toon jullie hoe het anders kan en breng mijn stalenboek mee. Samen ontdekken we hoe wij jullie ceremonie gaan inkleuren.
Hoeveel kost een ceremonie geschreven en gebracht door Huis Stella?

Jullie verhaal neerleggen … dat vergt tijd en aandacht. Zie het als een weg die we samen afleggen. Ik wandel met jullie mee. Wij praten en bij iedere stap leer ik jullie beter kennen, ontdek ik waarom die liefde tussen jullie zo hard klopt … tot ik ben doordrongen van alles wat jullie zo schoon maakt samen.

De prijs voor een huwelijksceremonie start vanaf 2150 euro (incl. BTW). Hoe Huis Stella jullie verhaal ontgint? Hoe ik alle elementen opbouw tot een moment dat klopt? Spring gerust binnen voor een (digitale) koffie en ik leg het jullie graag uit. Afspreken in ‘t echt of online doe je hier

Wat als wij in het buitenland trouwen?

If you need me, call me. No matter where you are. Ik kom naar jullie toe, naar die plek die zoveel voor jullie betekent. Hoge bergtoppen en brede rivieren houden me niet tegen. Wel vraag ik jullie om in te staan voor de reis- en verblijfskosten.

PS: Deed dit je denken aan Ain’t no mountain high enough? Zalig! Dan begrijp je als geen ander dat ik voor jullie verhaal tot het uiterste ga. No matter how far.

Wat als wij en onze families verschillende talen spreken?

Yes, laat meertaligheid nu net de specialiteit zijn van Huis Stella. Ik steek graag ceremonies voor jullie in elkaar waarvan iedereen kan meegenieten! Met een Master in het Tolken Engels-Spaans als basis schrijf ik in jullie liefdestaal. Op aanvraag help ik jullie ook graag in het Frans.

Help! Ik heb geen idee heb hoe ik aan mijn geloften moet beginnen.

Mag Huis Stella jullie verhaal schrijven? Dan krijgen jullie gratis Stella’s Geloftengids. In dit handige boekje leg ik haarfijn uit hoe je inspiratie vindt voor je geloften, hoe je die opstelt en brengt op je trouwdag. Ik schreef erover in mijn blog

 

Ontdek nog meer praktische vragen in de blog.

Tell me more